Kravlji škripavac - punomasno mlijeko, krupna sol i sirište
Kravlji kuhani sa tartufatom- punomasno mlijeko, sitna sol, alkoholni ocat i tartufata
Kravlji kuhani obični - punomasno mlijeko, sitna sol, alkoholni ocat
Kozji kuhani obični - punomasno mlijeko, sitna sol, alkoholni ocat
Kozji kuhani sa tartufatom- punomasno mlijeko, sitna sol, alkoholni ocat i tartufata
Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Zeleni Bodul je polutvrdi i punomasni ovčji sir obogaćen aromom ružmarina. Njegovi igličasti listići intenzivnog su mirisa, te pikantno ljutog, gorkastog okusa. Koristi se za aromatiziranje raznoraznih jela, a pridruženo mu je i ljekovito svojstvo poticanja cirkulacije što pozitivno utječe na koncentraciju i liječi glavobolju. Proizvodnja ovog sira se također vrši na tradicionalan način, a dodavanje ove mediteranske aromatične biljke odvija se u periodu dozrijevanja kada se sireve oblaže ružmarinom. Ovaj sir odlikuju meditaranski okus i miris koji su obogatili već postojeća ogranoleptička svojstva ovčjeg sira. Umjereno je slan i topi se u ustima. Riječ je o posve novom proizvodu, te o novom inovativnom postupku dorađivanja koji je zaštićen patentom.
Zeleni Bodul je polutvrdi i punomasni ovčji sir obogaćen aromom ružmarina. Njegovi igličasti listići intenzivnog su mirisa, te pikantno ljutog, gorkastog okusa. Koristi se za aromatiziranje raznoraznih jela, a pridruženo mu je i ljekovito svojstvo poticanja cirkulacije što pozitivno utječe na koncentraciju i liječi glavobolju. Proizvodnja ovog sira se također vrši na tradicionalan način, a dodavanje ove mediteranske aromatične biljke odvija se u periodu dozrijevanja kada se sireve oblaže ružmarinom. Ovaj sir odlikuju meditaranski okus i miris koji su obogatili već postojeća ogranoleptička svojstva ovčjeg sira. Umjereno je slan i topi se u ustima. Riječ je o posve novom proizvodu, te o novom inovativnom postupku dorađivanja koji je zaštićen patentom.
Zeleni Bodul je polutvrdi i punomasni ovčji sir obogaćen aromom ružmarina. Njegovi igličasti listići intenzivnog su mirisa, te pikantno ljutog, gorkastog okusa. Koristi se za aromatiziranje raznoraznih jela, a pridruženo mu je i ljekovito svojstvo poticanja cirkulacije što pozitivno utječe na koncentraciju i liječi glavobolju. Proizvodnja ovog sira se također vrši na tradicionalan način, a dodavanje ove mediteranske aromatične biljke odvija se u periodu dozrijevanja kada se sireve oblaže ružmarinom. Ovaj sir odlikuju meditaranski okus i miris koji su obogatili već postojeća ogranoleptička svojstva ovčjeg sira. Umjereno je slan i topi se u ustima. Riječ je o posve novom proizvodu, te o novom inovativnom postupku dorađivanja koji je zaštićen patentom.
Zeleni Bodul je polutvrdi i punomasni ovčji sir obogaćen aromom ružmarina. Njegovi igličasti listići intenzivnog su mirisa, te pikantno ljutog, gorkastog okusa. Koristi se za aromatiziranje raznoraznih jela, a pridruženo mu je i ljekovito svojstvo poticanja cirkulacije što pozitivno utječe na koncentraciju i liječi glavobolju. Proizvodnja ovog sira se također vrši na tradicionalan način, a dodavanje ove mediteranske aromatične biljke odvija se u periodu dozrijevanja kada se sireve oblaže ružmarinom. Ovaj sir odlikuju meditaranski okus i miris koji su obogatili već postojeća ogranoleptička svojstva ovčjeg sira. Umjereno je slan i topi se u ustima. Riječ je o posve novom proizvodu, te o novom inovativnom postupku dorađivanja koji je zaštićen patentom.
Sir Magriž tradicionalni je Krčki ovčji sir s pojačanom aromom kadulje i smilja. Ovce cijele godine borave na otvorenom i pasu autohtono samoniklo bilje od kojih najveći udio imaju upravo kadulja i smilje, mlijeko, pa time i sam sir imaju posebnu aromatičnu notu prirode. Kod proizvodnje ovog sira koja se odvija na tradicionalan način, kako bi pojačali aromu kadulje i smilja, sireve u fazi zrenja dodatno oblažemo navedenim biljem. Krčki sir Magriž dočarava carstvo kamenjara, škrtih pašnjaka, aromatičnog bilja te surove bure koja nanosi čiste kristale morske soli.
Sir Magriž tradicionalni je Krčki ovčji sir s pojačanom aromom kadulje i smilja. Ovce cijele godine borave na otvorenom i pasu autohtono samoniklo bilje od kojih najveći udio imaju upravo kadulja i smilje, mlijeko, pa time i sam sir imaju posebnu aromatičnu notu prirode. Kod proizvodnje ovog sira koja se odvija na tradicionalan način, kako bi pojačali aromu kadulje i smilja, sireve u fazi zrenja dodatno oblažemo navedenim biljem. Krčki sir Magriž dočarava carstvo kamenjara, škrtih pašnjaka, aromatičnog bilja te surove bure koja nanosi čiste kristale morske soli.
Sir Magriž tradicionalni je Krčki ovčji sir s pojačanom aromom kadulje i smilja. Ovce cijele godine borave na otvorenom i pasu autohtono samoniklo bilje od kojih najveći udio imaju upravo kadulja i smilje, mlijeko, pa time i sam sir imaju posebnu aromatičnu notu prirode. Kod proizvodnje ovog sira koja se odvija na tradicionalan način, kako bi pojačali aromu kadulje i smilja, sireve u fazi zrenja dodatno oblažemo navedenim biljem. Krčki sir Magriž dočarava carstvo kamenjara, škrtih pašnjaka, aromatičnog bilja te surove bure koja nanosi čiste kristale morske soli.
Sir Magriž tradicionalni je Krčki ovčji sir s pojačanom aromom kadulje i smilja. Ovce cijele godine borave na otvorenom i pasu autohtono samoniklo bilje od kojih najveći udio imaju upravo kadulja i smilje, mlijeko, pa time i sam sir imaju posebnu aromatičnu notu prirode. Kod proizvodnje ovog sira koja se odvija na tradicionalan način, kako bi pojačali aromu kadulje i smilja, sireve u fazi zrenja dodatno oblažemo navedenim biljem. Krčki sir Magriž dočarava carstvo kamenjara, škrtih pašnjaka, aromatičnog bilja te surove bure koja nanosi čiste kristale morske soli.
Črni Bodul je Krčki ovčji sir koji se proizvodi na jedinstven način umatanjem u orahovo lišće koje mu daje specifičnu aromu i boju. Umjerene je tvrdoće i slanosti, spada u polutvrde i punomasne sireve. Posebnom metodom proizvodnje ovom siru se dodaju organoleptička svojstva izvučena iz listova oraha. Dodavanje listova ove poznate biljke siru nije nastupilo prilikom same proizvodnje sira, već kod njegova dozrijevanja. Sir obložen u listove crnog oraha poprima karakterističnu tamnosmeđu nijansu uz prirodnu teksturu listova. Ovaj jedinstveni način proizvodnje zaštitćen patentom. Sir Črni Bodul je 2009. godine na sajmu sireva u Bjelovaru i Grubišnom polju dobio priznanje “Šampion sajma”.
Črni Bodul je Krčki ovčji sir koji se proizvodi na jedinstven način umatanjem u orahovo lišće koje mu daje specifičnu aromu i boju. Umjerene je tvrdoće i slanosti, spada u polutvrde i punomasne sireve. Posebnom metodom proizvodnje ovom siru se dodaju organoleptička svojstva izvučena iz listova oraha. Dodavanje listova ove poznate biljke siru nije nastupilo prilikom same proizvodnje sira, već kod njegova dozrijevanja. Sir obložen u listove crnog oraha poprima karakterističnu tamnosmeđu nijansu uz prirodnu teksturu listova. Ovaj jedinstveni način proizvodnje zaštitćen patentom. Sir Črni Bodul je 2009. godine na sajmu sireva u Bjelovaru i Grubišnom polju dobio priznanje “Šampion sajma”.
Črni Bodul je Krčki ovčji sir koji se proizvodi na jedinstven način umatanjem u orahovo lišće koje mu daje specifičnu aromu i boju. Umjerene je tvrdoće i slanosti, spada u polutvrde i punomasne sireve. Posebnom metodom proizvodnje ovom siru se dodaju organoleptička svojstva izvučena iz listova oraha. Dodavanje listova ove poznate biljke siru nije nastupilo prilikom same proizvodnje sira, već kod njegova dozrijevanja. Sir obložen u listove crnog oraha poprima karakterističnu tamnosmeđu nijansu uz prirodnu teksturu listova. Ovaj jedinstveni način proizvodnje zaštitćen patentom. Sir Črni Bodul je 2009. godine na sajmu sireva u Bjelovaru i Grubišnom polju dobio priznanje “Šampion sajma”.
Črni Bodul je Krčki ovčji sir koji se proizvodi na jedinstven način umatanjem u orahovo lišće koje mu daje specifičnu aromu i boju. Umjerene je tvrdoće i slanosti, spada u polutvrde i punomasne sireve. Posebnom metodom proizvodnje ovom siru se dodaju organoleptička svojstva izvučena iz listova oraha. Dodavanje listova ove poznate biljke siru nije nastupilo prilikom same proizvodnje sira, već kod njegova dozrijevanja. Sir obložen u listove crnog oraha poprima karakterističnu tamnosmeđu nijansu uz prirodnu teksturu listova. Ovaj jedinstveni način proizvodnje zaštitćen patentom. Sir Črni Bodul je 2009. godine na sajmu sireva u Bjelovaru i Grubišnom polju dobio priznanje “Šampion sajma”.
Krčki sir obogaćen tartufima. Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Krčki sir obogaćen tartufima. Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Krčki sir obogaćen tartufima. Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Krčki sir obogaćen tartufima. Pripada skupini polutvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban, ovisno koliko je star, odnosno zreo. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini tvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini tvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini tvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Pripada skupini tvrdih i punomasnih sireva te se može konzumirati narezan, ili pak nariban. Njegova vizualna pojavnost jest sir glatke žućkaste kore čiji je miris temperamentan i karakterističan, a okus pun, uz izraženu specifičnu notu koju pripisujemo prirodnoj prehrani ovaca u kojoj velik udio imaju aromatične biljke krčkog podneblja. Na Eko etno sajmu krčki sir dobio je nagradu za “Najbolji od najboljih”. Danas broji više od 50 priznanja na brojnim manifestacijama širom zemlje.
Kravlja skuta- kravlja sirutka, kravlje mlijeko, soda, alkoholni ocat
Sir skripavac Originalna lička receptura Moguća dostava na području Rijeke