SOPG Vedran Sabljak

O nama

SOPG Vedran Sabljak

Teasheena (hrv. riječ za tišinu) je brand kojeg je stvorio mladi par da predstavi nešto novo za ljubitelje čaja.
Čajne vrećice sastoje se od pomno biranih sušenih listića mente, koprive ili matičnjaka koji rastu na obiteljskoj organskoj farmi smještenoj u šumi u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera u kontinentalnom dijelu Like.
Rakovica 106, 47245 Rakovica

Područja dostave i proizvodi

Bakar

Baška

Bribir

Brod Moravice

Brod na Kupi

Čabar

Čavle

Cres

Crikvenica

Crni Lug

Delnice

Dobrinj

Drivenik

Fužine

Gomirje

Grižane-Belgrad

Hreljin

Jadranovo

Jelenje

Kastav

Klana

Kostrena

Kraljevica

Krasica

Krk

Ledenice

Lokve

Lovran

Lukovdol

Mali Lošinj

Malinska

Matulji

Moravice

Mošćenićka Draga

Mrkopalj

Novi Vinodolski

Omišalj

Opatija

Punat

Rab

Ravna Gora

Rijeka

Selce

Severin na Kupi

Skrad

Škrljevo

Susak

Tribalj

Viškovo

Vrbnik

Vrbovsko

  • Sve
  • Bezalkoholna pića

Teasheena (hrv. riječ za tišinu) je brand kojeg je stvorio mladi par da predstavi nešto novo za ljubitelje čaja. Čajne vrećice sastoje se od pomno biranih sušenih listića mente koji rastu na obiteljskoj organskoj farmi smještenoj u šumi u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera u kontinentalnom dijelu Like.

Teasheena (hrv. riječ za tišinu) je brand kojeg je stvorio mladi par da predstavi nešto novo za ljubitelje čaja. Čajne vrećice sastoje se od pomno biranih sušenih listića matičnjaka koji rastu na obiteljskoj organskoj farmi smještenoj u šumi u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera u kontinentalnom dijelu Like.

Teasheena (hrv. riječ za tišinu) je brand kojeg je stvorio mladi par da predstavi nešto novo za ljubitelje čaja. Čajne vrećice sastoje se od pomno biranih sušenih listića koprive koji rastu na obiteljskoj organskoj farmi smještenoj u šumi u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera u kontinentalnom dijelu Like.