Nada Klemenc

O nama

Nada Klemenc

Naš OPG nalazi se u Ičićima, na nekoliko razina nadmorske visine. U našem proizvodnom programu nalazi se ljekovito bilje, samoniklo bilje, voće i povrće koje proizvodimo na načelima ekološke proizvodnje, bez upotrebe pesticida, herbicida i umjetnog gnojiva. U našoj proizvodnji nema monokulture, jer takav način rasta ne podržava priroda. Sve naše proizvode nudimo kroz tvrtku Klemenc d.o.o. i trgovinu Okus Kvarnera u Voloskom, Opatija.
Imamo ugovorenu dostavu uz naplatu za čitavo područje RH, a na Liburniiji i dijelu riječkog prstena dostava je besplatna.
Poljanska cesta 1

Područja dostave i proizvodi

Kastav

Lovran

Matulji

Mošćenićka Draga

Opatija

Rijeka

Viškovo

  • Sve
  • Povrće
  • Ostalo
  • Voće

Purić, divlji poriluk konzumira se sirov u salatama, u fritaji kao šparuge ili kao podloga za variva i mnoga druga jela. Više na https://www.plantea.com.hr/poriluk/

Starinska vrsta kaki uvezena iz Dalekog Istoka prije više od 100 godina. Oko 12 kom u 1 kg. Nije šprican

Sorta koja ne veže usta, može se jesti i poluzrela, uglavnom bez koštica. Izuzetne kvalitete, Nešprican. Između 6 i 9 kom u kg.

bazga sirup

40kn 1/2 L

Sirup od cvijeta bazge sa sokom od limuna, bez konzervansa

drenjula džem

30kn cca 220 g

Marmelada od drijenka i drenjule, kako ga nazivaju u Primorju, je pomalo oporog, divljeg i slatko kiselog okusa izvrsna za kolače i palačinke, a divno se sljubljuje s istarskim i učkaskim kravljim i ovčjim sirevima

masline u vlastitom maslinovom ulju uzgojene bez tretiranja pesticidima i obrađene samo solju na tradicionalan način.

čips od kaki bez konzervansa i začina, preporučujemo kao slatki desert ili zdravu grickalicu